DeFi Projesi Popüler Altcoin’de Elindekilerin Dörtte Birini Satma Kararı Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hop DAO, kısa süre sonra milyarlarca dolar değerinde kilit açılışı gerçekleşecek altcoin’de yüz binlerce dolarlık satış yapacak.

Hop protokolün merkeziyetsiz otonom organizasyonu Hop DAO, 440 bin dolar değerinde 209.251 Arbitrum (ARB) satışı için harekete geçti. Bu oranın DAO’nun elindeki tüm ARB miktarının %25’ine denk geldiği belirtildi.

Topluluğa sunulan teklifte, protokol giderlerinin ve operasyon masraflarını finanse etmek için böyle bir ARB satışının gerekli olduğu vurgulandı.

Hop DAO tarafından topluluğa sunulan teklif %85 civarında “evet” oyuyla kabul edildi. Toplamda yedi delege satışı desteklerken bir delege çekimser kaldı. Bununla birlikte teklifin detaylarında, satış işleminin ne zaman yapılacağına dair ayrıntıların yer almaması dikkat çekti.

Arbitrum özelinde TSİ 16 Mart 04.00 itibarıyla tarihinin en büyük kilit açılışı gerçekleşecek. 2,2 milyar dolar değerinde 1,12 milyar adet varlığın kilidi açılacak. Bu durumun altcoin özelinde satış baskısı yaratabileceği düşünülüyor.

DeFi Projesi Popüler Altcoin’de Elindekilerin Dörtte Birini Satma Kararı Aldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Projesi Popüler Altcoin’de Elindekilerin Dörtte Birini Satma Kararı Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!