CryptoQuant CEO’su: Bitcoin Bu Haldeyken Ayıların Kazanma Şansı Yok!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant kurucusu Ki Young Ju, spot Bitcoin ETF girişlerinin ayı yönlü düşünen yatırımcıları kaçınılmaz olarak yerle bir ettiğini söyledi.

Ki Young Ju 12 Mart tarihli sosyal medya paylaşımında, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) kripto para piyasası üzerindeki etkisine değindi.

Spot Bitcoin ETF’lerine fon girişi durana kadar ayıların bu oyunu kazanamayacağını dile getiren deneyimli isim, sadece geçen hafta ETF’lere 30 bin Bitcoin’in üzerine net giriş görüldüğünü hatırlattı.

Öte yandan spot Bitcoin ETF’lerine yönelik talebin yavaş yavaş azalması ve kurumsalların kar için harekete geçmesinin önümüzdeki 6 içerisinde satış noktasında likidite krizi doğurabileceğini vurguladı:

Spot bitcoin ETF girişi durana kadar ayılar bu oyunu kazanamaz. Geçen hafta, spot ETF’ler +30 bin BTC’lik net akış gördü. Borsalar ve madenciler gibi bilinen kuruluşlar, ABD kuruluşlarının 1,5 milyon BTC’si de dahil olmak üzere yaklaşık 3 milyon BTC tutuyor. Bu hızla giderse, 6 ay içinde satış tarafında bir likidite krizi göreceğiz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CryptoQuant CEO’su: Bitcoin Bu Haldeyken Ayıların Kazanma Şansı Yok!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!