Türkiye’nin En Büyük Kripto Para Borsalarından Bitexen CEO Değişikliği ile Yeni Sayfa Açıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu Bitexen’in CEO’su Yahya Tuğyan Erdem, görevini Alphan Göğüş’e devretti.

Türkiye’nin öncü kripto para platformlarından Bitexen‘de, liderlik koltuğunda önemli bir değişikliğe imza atılarak kripto para dünyasının tecrübeli ismi Alphan Göğüş CEO’luk görevini devraldı. 11 Mart 2024 itibarıyla CEO’luk görevine başlayan Göğüş, dijital varlık sektöründeki bilgi birikimi ve yönetim tecrübesini Bitexen’de sürdürecek.

2003 yılından itibaren finans ve teknoloji dünyasında iz bırakan bir kariyere sahip olan Göğüş, Deloitte Türkiye‘de profesyonel hayatına attı. Daha sonra BTCTurk ve Huobi Türkiye gibi kripto para sektörünün önde gelen şirketlerinde kritik roller üstlendi. Göğüş’ün en son borsa tecrübesi, Bybit Türkiye‘de Genel Müdürlük pozisyonuydu. Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Göğüş, yeni göreviyle birlikte Bitexen’in gidişatına liderlik edecek.

Şirketin önceki CEO’su Yahya Tuğyan Erdem ise, Bitexen‘de yeni bir rol alarak deneyimlerini farklı bir pozisyonda değerlendirmeye devam edecek. Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Bitexen’in yönetim kadrosunda kritik bir görev üstlenecek. Bu stratejik geçiş, Erdem’in şirketin ilerleyişine olan katkılarını yeni bir çerçevede sürdürmesini sağlayacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye’nin En Büyük Kripto Para Borsalarından Bitexen CEO Değişikliği ile Yeni Sayfa Açıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!