Bitcoin Destekli Altcoin Yeni Bir Ödül Programı Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin merkezli çalışmalar yürüten Core Vakfı, yeni NFT koleksiyonu “Core Journey”yi duyurdu.

Core Vakfı, topluluk ve ekosistem projelerini desteklemek için Core Journey adında yeni bir NFT koleksiyonu tanıttı. Kullanıcılar söz konusu koleksiyona vakfın yeni NFT pazaryeri olan Wizard Gallery üzerinden erişim sağlayabiliyor.

Söz konusu NFT koleksiyonu, Core blok zincirinde Bitcoin uyumlu merkeziyetsiz uygulamaları (dAap) desteklemek ve daha ileri taşımak için finansal ve teknik destek sağlamayı amaçlayacak. Core Journey NFT’sine sahip olan kullanıcılar Core Ignition adlı bir teşvik programı sayesinde ödüllendirilecekler.

Core blok zinciri ağı, EVM Uyumlu akıllı sözleşmeler için Bitcoin destekli bir katman-bir blok zinciridir. Core, Bitcoin ile en uyumlu EVM blokzinciri olarak öne çıkmaktadır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Destekli Altcoin Yeni Bir Ödül Programı Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!