QCP Capital Bitcoin’de Bu Sebepten Düşüş Gelebilir Dedi: Ancak Yükseliş Sürecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, piyasanın güncel durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

QCP Capital analistleri 12 Mart tarihli paylaşımlarında, kripto para piyasasının güncel durumunu analiz etti. Genel olarak kripto para piyasasındaki seyrin pozitif yönde olduğunu belirten analistler, Bitcoin’e yönelik hacmin bunu destekler nitelikte olduğunu söyledi.

Analistler, Bitcoin’in gümüş’ün piyasa değerini aşarak gerçek “Dijital Altın” olmaya bir adım daha yaklaştığını dile getirdi.

Öte yandan 12 Mart günü açıklanacak ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisinin ve önümüzdeki hafta yapılacak FOMC toplantısının kısa süreli düşüşlere yol açabileceği belirtilirken bu düşüşlerin yatırımcılar tarafından güçlü bir şekilde satın alınacağı öngörüldü.

Ethereum’ a gelince, ABD’nin spot Ethereum borsa yatırım fonlarını (ETF) önümüzdeki mayıs ayında onaylama ihtimalinin giderek düşmesinin negatif etkiler doğurabileceği ya da en azından pozitif beklentiyi güçsüzleştirebileceği vurgulandı:

Piyasa spot ETH ETF’lerinin Mayıs/Haziran son tarihine kadar onaylanma olasılığının nispeten düşük (%35) olduğunu fiyatlamaya başladığından, ETH’deki 1-2 aylık risk oranı pozitiften -%5’e düştü. Ethereum için işler daha az iyimser.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Bitcoin’de Bu Sebepten Düşüş Gelebilir Dedi: Ancak Yükseliş Sürecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!