Ark Invest Tek Günde 69 Milyon Dolarlık Kripto Para Hissesi Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF ihraççısı Ark Invest, dün 270 bin Coinbase hissesi sattı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde 3 farklı borsa yatırım fonu aracılığıyla toplamda 149,85 milyon dolar değerinde 580 bin Coinbase hissesini satan yapan Ark Invest, yeni hafta ile satışlarını sürdürdü. . Ark Invest, yükselişlere paralel olarak yatırım portföyünü dengelemek adına 68,7 milyon dolar değerinde 270.365 Coinbase hissesi sattı.

Ark Invest hiçbir bireysel varlığın bir ETF değerinin %10’unu aşmamasını hedefliyor. Bu sebeple fiyat artışı ile birlikte düzenli olarak satışlar yapmayı sürdürüyor.

Pazartesi günü satılan COIN hisselerinin 43,5 milyon dolarlık kısmı Innovation ETF,  5,9 milyon dolarlık kısmı Next Generation Internet ETF ve 19,3 milyon dolarlık kısmı da Fintech Innovation ETF aracılığıyla satıldı.

TradingView verilerine göre ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylamasıyla birlikte yeni bir yükseliş ivmesi yakalayan COIN, bu haftaya %10 yükseliş ile 254 dolardan başlamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Tek Günde 69 Milyon Dolarlık Kripto Para Hissesi Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!