Popüler Altcoin Yasal Endişeler Nedeniyle Milyonluk Token Bağışından Vazgeçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Ethereum (ETH) katman-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum, kripto para mikseri Tornado Cash geliştiricilerine verilecek milyon dolarlık bağış teklifini iptal etti.

The Block’a göre Arbitrum’un arkasındaki merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO), Tornado Cash geliştiricileri Roman Storm ve Alexey Perstev’in cezasi suçlamalarına yönelik mücadelesi için 1,28 milyon dolarlık ARB bağışı yapma yönündeki teklifi reddetti.

ARB sahiplerinin böyle bir bağışın yasal risk oluşturup oluşturmayacağına yönelik kaygıları nedeniyle teklif silindi.

Arbitrum yatırımcısı Joseph Axisa tarafından yayınlanan teklif, cezai suçlamalar ile karşı karşıya olan Storm ve Pertsev’in yasal bir savunma fonu olan WeWantJusticeDAO’ya 400 bin dolar ile 1,2 milyon dolar arasında bir ARB bağışı yapılmasını kapsıyordu.

Daha sonra teklif kaldırılırken bunun yazarın kendi isteğiyle kaldırdığı tespit edildi.

ABD Adalet Bakanlığı (DOJ), Tornado Cash’in (TORN) geliştiricilerini 1 milyar dolardan fazla kara para aklamayı kolaylaştırma sebebiyle suçlamıştı. Bu kapsamda Roman Storm, FBI tarafından tutuklanmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin Yasal Endişeler Nedeniyle Milyonluk Token Bağışından Vazgeçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!