Eski Coinbase Yöneticisi Neden Bitcoin Satın Alınması Gerektiğini Söyledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü girişimci Balaji Srinivasan, Bitcoin’i “her şeyin para birimi” yapacak senaryoyu açıkladı.

Balaji Srinivasan 11 Mart tarihli sosyal medya gönderisiyle dikkat çekti. ABD hükümetinin harcamalarının kontrol dışına çıktığını ve borcun giderek arttığını belirten deneyimli isim, sorunun çözümü için geleneksel bütçe yöntemlerinin işe yaramayacağını bunun yerine Bitcoin’in tek kaçış yolu olabileceğini savundu.

hükümetin mali açıdan zayıfladıkça, devlet kontrolünün azalacağını ve güvenliğin tehdit altında kalacağını ima etti. Böyle bir durumda Bitcoin’e olan ilginin artacağı ve Bitcoin kullanımının yaygınlaşacağını vurguladı:

Neyse ki elimizde devlete bağlı olmayan ve kolay kolay ele geçirilemeyen Bitcoin var. DC kontrollü bir defterdeki her varlık ağzına çekilebilir, ancak Bitcoin sahipleri *etkilenmeyebilir*. Elbette bu kadar basit olmayacak. Sistem Bitcoin’i bir tuşa basarak ele geçiremediğinden kapıları çalmak yoluna gidebilir. Savaşmadan yıkılmayacak ve Bitcoin sahiplerini yalnız bırakmayacak. Sonuç olarak, Bitcoin Maksimalizmi birçok dönüşüm kazanacaktır.

Eski Coinbase Yöneticisi Neden Bitcoin Satın Alınması Gerektiğini Söyledi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Coinbase Yöneticisi Neden Bitcoin Satın Alınması Gerektiğini Söyledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!