Elon Musk Yapay Zeka Paylaşımı ile Aynı İsimli Altcoin’i Yüzde 65 Uçurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk, yaptığı açıklamalarla altcoin’in fiyatını uçuşa geçirdi.

Elon Musk 11 Mart günü TSİ 11.40 sularında X (eski adıyla Twitter) üzerinden paylaşımda bulundu. Musk söz konusu gönderisinde, yapay zeka şirketi xAI’ın bu hafta içerisinde yapay zeka dil modeli Grok’un kaynak kodunu kamuya açık halde paylaşacağını belirti.

Ünlü milyarder geçtiğimiz süreçte OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT’nin lanse edildiği gibi açık kaynak kodlu olmadığını belirtmiş ve şirkete dava açmıştı. Musk’ın yeni hamlesi ise yapay zeka geliştirmelerinin açık kaynak kodlu olmasına yönelik tutumuyla örtüştü.

Elon Musk’ın bu gönderisinin Grok ($GROK) özelinde ani yükselişler görüldü. Musk’ın açıklamasına paralel olarak GROK fiyatı kısa süre içerisinde %65 yükseliş sergileyerek 0,010 dolar seviyesinden 0,0165 dolara ulaştı.

Sadece metin tabanlı dil modeli Grok ile isim benzerliğine sahip olan bu altcoin, geçtiğimiz dönemlerde de Elon Musk’ın paylaşımlarından etkilenerek ciddi fiyat hareketlerine ev sahipliği yapmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk Yapay Zeka Paylaşımı ile Aynı İsimli Altcoin’i Yüzde 65 Uçurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!