Solana Tabanlı Meme Coin’in ABD’de Sahneye Çıkma Hazırlığı Fiyatı Etkileyebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın köpek temalı popüler meme coin’i Las Vegas arenası Sphere’de 1 haftalık reklam verebilmek için 650 bin dolar toplamaya başladı.

Son dönemin en popüler meme coin’i Dogwifhat (WIF), Las Vegas Sphere’de 1 hafta reklam verebilmek adına para topluyor.

Yaşadığı yükselişler ile kripto para piyasasında dikkat çeken meme coin, reklam için 650 bin dolar hedef koydu. Söz konusu girişime şu anda 300 bin doların üzerinde bağış yapıldı. Blockchain verilerine göre bağışlar genel olarak 1 ila 100 dolar arasında gelirken iki cüzdan neredeyse 10 biner dolar verdi.

Sphere, 18.600’den fazla kişi için kapasitesi bulunan küresel bir eğlence mekanıdır. Eğlence yerinin dışarısında devasa bir reklam paneli bulunmaktadır ve bunun günlük kiralama ücretinin 450 bin dolar olduğu tahmin ediliyor.

Bazı uzmanlar bu tür bir reklamın yerel bir fiyat zirvesine işaret edeceğini düşünüyor. Öte yandan bazı uzmanlar ise fiyatta daha fazla yükseliş getirebileceğini öngörüyor.

CoinGecko verilerine göre Binance listelemesi ile yükselişine yükseliş katan WIF, son 14 günde 6x’lik yükseliş performansı gösterdi. WIF, yazım esnasında 2,22 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Tabanlı Meme Coin’in ABD’de Sahneye Çıkma Hazırlığı Fiyatı Etkileyebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!