Grayscale ve Coinbase, Ether ETF'i için SEC ile masada

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale ve Coinbase, Grayscale’in Ethereum Trust’ının spot ETF’ye dönüştürülmesiyle ilgili endişeleri gidermek için 6 Mart’ta SEC ile bir araya geldi.

Kripto şirketleri Grayscale ve Coinbase, spot Ether borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) başlatılmasına yönelik bir kural değişikliğini görüşmek üzere geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yetkilileriyle bir araya geldi. 

Grayscale, Ether’in (ETH) piyasa fiyatını takip eden Ethereum Trust’ını, Ocak ayında Bitcoin Trust’ının ETF’ye dönüştürülmesine benzer şekilde bir ETF’ye dönüştürmeye çalışıyor. Teklife ilişkin görüş bildirme süresinin sona ermesinin ardından 6 Mart’ta düzenlenen toplantıda, fonun onaylanması halinde olası piyasa manipülasyonuna ilişkin endişeler ele alındı.

SEC tarafından paylaşılan bir sunuma göre Coinbase, Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasına yol açan aynı gerekçenin Ether’e de uygulanması gerektiğini, çünkü token’ın “ETH’nin dolandırıcılık ve manipülasyona yatkınlığını önemli ölçüde sınırlayan mekanizmalara” sahip olduğunu savundu.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale ve Coinbase, Ether ETF'i için SEC ile masada
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!