Meme Coinler Yeniden Kontrolü Ele Geçirirken PEPE Ralliye Öncülük Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin rallisine özellikle bir altcoin baskın şekilde önderlik ediyor.

Kripto para piyasası aylardır yükseliş yönlü genel trendini korumaya devam ederken özellikle son haftalarda meme coinler özelinde çok ciddi yükselişler görüldü.

Bu yükselişlerin başını çeken projelerden biri ise Pepe (PEPE) oldu. Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana yatırımcıların ilgi odağında yer alan PEPE, sadece son 1 ay içerisinde %900’e yakın yükseliş performansı sergiledi.

PEPE’ye eşlik eden meme coin projelerinin arasındaysa dogwifhat (WIF) gibi bir diğer yeni altcoin dikkat çekti. Bu boğa piyasasında parlamış söz konusu iki meme coin’e karşılık Shiba Inu (SHIB) ve FLOKI (FLOKI) gibi geçmiş boğa piyasasının yıldızları da kayda değer yükselişler gösterdi.

Konu hakkında CoinDesk Global’e açıklamada bulunan DeFi platformu Blueberry Protocol’ün kurucu ortağı ve COO’su Slater Heil, Ethereum ve Solana ağındaki meme coin yükselişlerine dikkat çekerken altcoin sezonunun daha da güçleneceğini ima etti:

Bitcoin ve eter yükseldikçe, ethereum ve solana üzerinde konuşlandırılan coinlerin de yükseldiği bir yayılma etkisine neden oluyor. Buna meme coinleri de dahil. Yatırımcılar yükseliş koşullarından mümkün olduğunca faydalanacak ve meme coinler bunu yapmalarının bir yolu. Kısa-orta vadede, ‘temel odaklı’ altcoinlere geri dönüş bekliyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coinler Yeniden Kontrolü Ele Geçirirken PEPE Ralliye Öncülük Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!