Kısa Sürede 2x Yapan Altcoin Balinalar ile Daha da Yükselebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir altcoin’de dikkat çeken balina hareketliliği fiyatta yaşanan artışın daha da ivmelenmesine yol açabilir.

Ali adıyla bilinen ve on-chain analiz platformu Santiment’in verilerini kullanan analist 8 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda, Fantom’da (FTM) yaşanan balina hareketliliğine yer verdi.

Yapılan paylaşıma göre Fantom’da balina hareketliliği büyük bir artış yaşıyor. Analist, FTM balinalarının varlıklarında sert bir artış olduğunu ve borsalarda yer alan FTM bakiyelerinde düşüş yaşandığını söyledi.

Borsalarda yer alan FTM’lerin azalması dolaşan arzın düşüş yaşamasına yol açarken fiyatta talep ile birlikte yükseliş yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Analist Ali, bu balina hareketliliklerinin fiyatta yaşanan son yükseliş tarafından desteklendiğini ve altcoin’in güçlü duruş sergilediğini ifade etti.

CoinGecko verilerine göre son 14 günlük periyotta %100’ü aşkın yükseliş yaşayan FTM, birkaç gündür yatay seyrediyor. FTM, yazım esnasında 0,802 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kısa Sürede 2x Yapan Altcoin Balinalar ile Daha da Yükselebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!