Coinbase’den Yapay Zeka Altcoinleri İçin Dikkat Çeken Rapor: Fiyatlar Abartı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, yapay zeka altcoinlerinin fiyatlarının abartı olduğunu söyledi.

Coinbase’in araştırma analisti David Han tarafından hazırlanan bir rapora göre yapay zeka odaklı altcoinlerde yaşanan yükselişler ile ulaşılan son fiyatlar gerçek kullanıma göre abartı seviyede bulunuyor.

David Han, projelerin sıkı bir rekabet içerisinde ve bazı teknik problemlerle karşı karşıya olduklarını belirtti. Analist ayrıca yapay zeka endüstrisi üzerindeki yoğun ilginin fiyatlar üzerinde etkisi olmasına rağmen birçok tokenın kısa ve orta vadede talep kaynaklı problemler yaşayabileceğini söyledi.

Yapay zeka odaklı altcoinlerin 2024 yılında şimdiye kadar kripto para piyasasının genelinden daha iyi performans gösterdiğini yazan raporda, artışın kaynağının NVIDIA olduğu belirtildi.

Han, mevcut piyasa göz önüne alındığında fiyatların daha da yükselebileceğini vurgularken abartılı beklentilerin fiyat düzeltmesine yol açabileceğini de söyledi.

Bir yapay zeka altcoin’i olan Akash Network (AKT) özelinde de konuşan Han, ani olumsuzlukların baş gösterebileceğini ve fiyatın art talep problemleri yaşamaya başladığını kaydetti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’den Yapay Zeka Altcoinleri İçin Dikkat Çeken Rapor: Fiyatlar Abartı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!