Pantera Capital 250 Milyon Dolarlık Solana’yı FTX’ten Almak İçin Kolları Sıvadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bünyesinde 5,2 milyar bulunduran kripto para odaklı yatırım şirketi Pantera Capital, iflas eden FTX’in elindeki Solana (SOL) varlıklarının bir kısmını almak istiyor.

Bloomberg tarafından 7 Mart günü sunulan bir habere göre Pantera Capital, iflas eden kripto para borsası FTX’in elindeki Solana varlıklarının 250 milyon dolarlık bölümünü almak için kolları sıvadı.

Şirket yatırımcılarına gönderdiği bir notta, Pantera Solana Fonu için Solana arayışında olduklarını ve bunun FTX’in elindeki varlıklar aracılığıyla sağlanabileceğini belirtti.

Sunulan teklifte, Solana varlıklarını 30 günlük ortalama fiyatın %39 altından ya da 59,95 dolardan satın almaya çalıştıkları fakat karşılığında 4 yıllık bir vesting (kilitleme süreci) olabileceği belirtildi.

Halihazırda iflas mahkemesiyle boğuşan FTX, alacaklılarına geri ödeyebilmek için elindeki varlıkları ya ederinden ucuza bu gibi yatırım firmalarına satıyor ya da piyasa yapıcılar aracılığıyla borsalara aktarıp satışını gerçekleştiriyor. FTX’in elinde fazlada bulunan Solana, satış baskıyla uğraşırken Pantera Capital gibi şirketlerin alımları olumlu bir haber olarak yorumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle hareketlenen SOL, kısa sürede %4 yükselerek 138,5 dolar seviyesinden 144 dolara ulaştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pantera Capital 250 Milyon Dolarlık Solana’yı FTX’ten Almak İçin Kolları Sıvadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!