SEC ile Olaylı Altcoin Projesi 2 Günde 360 Milyon Dolarlık Ethereum Topladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Richart Heart tarafından kulan PulseChain ve PulseX (PLSX) bağlantılı cüzdanlar, 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kayıtsız menkul kıymet sattığı iddiasıyla dava açtığı Richart Heart tarafından kulan PulseChain ve PulseX bağlantılı cüzdanlar, Ethereum (ETH) toplamaya devam ediyor.

On-chain veri analiz hesabı Lookonchain’in 7 Mart tarihli paylaşımına göre PulseChain ve PulseX bağlantılı 11 cüzdan ortalama 3.738 dolar fiyatla Ethereum alımı yaptı.

Söz konusu cüzdanlar 2 günde 97.296 ETH’yi alabilmek amacıyla tam 363,6 milyon DAI harcadı. Cüzdanlar ilk işlem gününde 122 milyon DAI harcamıştı. Cüzdanlar, daha sonra yaptığı alımlarla ortalama fiyat artırsa da 240 milyon DAI daha harcadı.

16 Eylül 2023 tarihli on-chain verilere göre elinde en fazla DAI bulunan PulseX bağlantılı Harici Sahipli Hesaplar (External Owned Accounts – EOA) cüzdanında 278 milyon DAI bulunuyordu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC ile Olaylı Altcoin Projesi 2 Günde 360 Milyon Dolarlık Ethereum Topladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!