Bitcoin Yükselişi Bir Noktada Diğer Boğa Sezonlarından Farklılık Gösteriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzmanlara göre kripto para piyasasındaki bu boğa dönemi, diğerlerine göre farklı bir yönüyle öne çıkıyor.

Bitcoin geçtiğimiz boğa koşularında genellikle NASDAQ ve S&P500 gibi ABD merkezli piyasaları ve teknoloji hisselerindeli yükseliş dalgasını takip etti. Bu boğa dönemi için de aynısı geçerli olurken diğerlerine kıyasla bir fark dikkat çeken nokta oldu.

Diğer boğa piyasalarında ABD dolar endeksi (DXY) ve ABD hazine getirilerinindeki yükseliş genelde kripto para piyasasına negatif yansımış ve fiyatlarda düşüşler görülmüştü. Fakat bu boğa piyasasında DXY ve ABD hazine getirilerindeki artışa rağmen Bitcoin ve kripto para piyasasındaki yükseliş devam etti.

Uzmanlar bu durumu doların güç kaybetmesi ve Bitcoin’in hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar tarafından global çaplı olarak daha fazla benimsenmesine bağladı.

Özellikle ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını onaylaması, ülkedeki Bitcoin yatırımcılarını artırarak kripto para piyasasına giren hacimlere de hız kazandırdı. Spot Bitcoin ETF’leri piyasaya sürüldükten bu yana geçen 2 aylık süreçte 8 milyar dolardan fazla para girişine ev sahipliği yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişi Bir Noktada Diğer Boğa Sezonlarından Farklılık Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!