Michael Saylor: Yapay zeka, Bitcoin talebini körükleyecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saylor, Bitcoin’in yüzde 99’u o zamana kadar çıkarılmış olacağından ötürü, kurumların 2034’ün sonuna kadar Bitcoin’in sürekli azalan arzının çoğunu ele geçirmek için rekabet edeceğini açıkladı.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’a göre, Spot Bitcoin ETF’leri Bitcoin (BTC) için on yıl sürecek kurumsal bir “altına hücumu” tetikledi. Saylor, bu durum otonom yapay zekanın yükselişiyle destekleneceğini belirtti.

Kripto ünlüsü, 1 Mart’ta Bitcoin Atlantis konferansında düzenlenen bir panelde, spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesinin ardından Bitcoin’in “yüksek büyüme kurumsal benimseme” dönemine girdiğini savundu.

Saylor, 2035 yılına kadar tüm Bitcoin’in %99’unun çıkarılmış olacağını ve 2035’in “büyüme aşamasının” başlangıcı olacağını söyledi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor: Yapay zeka, Bitcoin talebini körükleyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!