Bitcoin’de Daha Önce Yükseliş Getiren Balina Aktivitesi Tekrardan Görüldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun vadeli Bitcoin (BTC) yatırımcıları fiyattaki yükselişlerle birlikte satış yaptı.

On-chain analiz platformu CryptoQuant tarafından aktarılan verilerde, 6 aydan uzun süredir Bitcoin tutan uzun vadeli yatırımcıların bir kısmının fiyatın 63 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte satışa başladığına yer verildi.

Özellikle geçtiğimiz 2 günlük süreçte satışların hacim kazandığını belirtilirken bu balinalar tarafından satılan miktarın 4.000’den fazla Bitcoin’e denk geldiği vurgulandı. Bu durum, uzun vadeli Bitcoin arzının ortalama seviyenin üzerinde harcandığını gösteren “Binary CDD” göstergesinin de son iki gündür aktif olmasıyla desteklendi.

6 aydan 5 yıla kadar Bitcoin tutan yatırımcı grubu 2 gün boyunca her gün ortalama 4.000 BTC’yi elden çıkardı. Bu hareketlilik, yaklaşık bir hafta önce Şubat ayının sonunda gözlemlenen eğilime benzetildi. Ancak daha dikkat çekici olan, 6-12 ay arası Bitcoin tutan yatırımcı grubunda ise bu miktarın yaklaşık 18.000 BTC’ye ulaşması oldu. 2-3 yıl arası tutan yatırımcı grubunda ise anlamlı bir hareket gözlenmediği için veri analize dahil edilmedi.

Şubat sonundaki benzer balina aktivitelerinden sonra Bitcoin fiyatı 61.000 dolardan 68.000 dolara yükseldiğini hatırlatan CryptoQuant cephesi, bu yeni hareketliliğin ardından benzer bir yükseliş yaşanabileceğini ima etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Daha Önce Yükseliş Getiren Balina Aktivitesi Tekrardan Görüldü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!