Binance Boğa Yaşayan Solana Tabanlı Meme Coin’i Sonunda Listeliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün yeni bir meme coin listeleyecek.

Binance 5 Mart tarihinde yaptığı resmi duyuru ile TSİ bugün saat 17.00’de Solana’nın (SOL) köpek temalı meme coin’i Dogwifhat’i (WIF) yüksek riskli tokenlar kategorisi olan “Seed Tag” etiketi ile listeleyeceğini açıkladı.

Binance tarafından yapılan açıklamada, WIF yatırma işlemlerinin başladığı belirtilirken çekme işlemlerinin ise TSİ 6 Mart 17.00’de yapılabileceği ifade edildi.

Binance listeleme ile birlikte yatırımcılara WIF/BTC, WIF/USDT, WIF/FDUSD ve WIF/TRY olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satım ve ticaret imkanı sunacak.

WIF halihazırda Binance’in dışında birçok kripto para borsası tarafından da listeli durumda bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre WIF, son 24 saatte %15,4 düşüş yaşamasına rağmen Binance’den gelen listeleme haberi ile yükselişe geçti. Binance’in vadeli işlemlerde daha önce listelediği WIF, duyuru ile 1,54 dolardan %17 yükselişle 1,8 dolara ulaştı.

WIF, dün tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 1,88 dolara kadar yükselmişti. Henüz piyasaya çıkmasının üzerinden 3 ay geçmiş olmasına rağmen kripto para piyasasında en çok konuşan altcoinlerden biri oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Boğa Yaşayan Solana Tabanlı Meme Coin’i Sonunda Listeliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!