Bitcoin’de Geçmiş Boğaya Benzer Artış Fiyatı 120 Bin Dolara Taşıyabilir Ama Dikkat!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) alan yeni yatırımcı sayısı artarken piyasanın yükseleceğine dair beklenti de kabarıyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analizi tarafından paylaşılan verilerde, Bitcoin alan kısa vadeli yatırımcı sayısındaki artışa yer verildi. 1 gün ila 1 hafta arasında yatırım yapanların oranı %10,62’ye yükseldiğini belirten analist, alım yönlü bu baskının beraberinde daha fazla yükseliş beklentisi getirdiğini kaydetti.

Güncel verilerin Ekim 2020’deki boğa başlangıcı dönemiyle benzerlik gösterdiğini dile getiren analist, bulunduğumuz noktanın kritik bir nokta olduğunu hatırlattı:

Kısa vadeli yatırımcıların oranındaki bu artış, önemli fiyat hareketleri görebileceğimiz kritik bir noktada olduğumuz anlamına geliyor. Şahsen, Ekim 20’deki boğa rallisinin başlangıcına benzer bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Yeni sermaye girişinin devam etmesi ve fiyatların yükselmesiyle birlikte aşırı ısınma, vadeli işlemler ve zincir üstü veriler için varsayılan durum olacaktır.

Tüm bu pozitif tabloya rağmen özellikle vadeli işlem verilerin güncel olarak aşırı ısınmaya işaret ettiğini belirterek her an %20-%30 civarında derin bir düzeltme yaşayabileceğimizi de hatırlattı. Analist, yatırımcıları böyle bir düzeltmeye karşı dikkatli olmaya çağırırken düzeltmenin ardından Bitcoin için 120 bin dolarlık fiyat hedefi verdi:

Elbette, aşırı ısınma nedeniyle her an %20-30’luk bir düzeltme yaşanabilir, ancak Bitcoin fiyatının düzeltmeden sonra 120 bin dolar civarına yükselmesi muhtemeldir, bu nedenle aşırı ısınma nedeniyle aşağı yönlü bir bahis düşünmek yerine geçici bir düzeltme meydana geldiğinde yükselişte olmak önemlidir.

Bitcoin’de Geçmiş Boğaya Benzer Artış Fiyatı 120 Bin Dolara Taşıyabilir Ama Dikkat! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Geçmiş Boğaya Benzer Artış Fiyatı 120 Bin Dolara Taşıyabilir Ama Dikkat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!