Shiba Inu’daki Aşırılık Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Kırmızı Alarm Veriyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coinlerdeki durdurulamaz yükseliş devam ederken Shiba Inu (SHIB) özelinde önemli bir açgözlülük sinyali görüldü.

Kripto para piyasasında aylardır devam eden pozitif atmosfer, yatırımcıların risk iştahının artmasıyla birlikte meme coinlerde önemli yükselişlerin yaşanmasına yol açtı. Fakat bu yükselişler beraberinde kritik açgözlülük sinyallerini de tetikledi.

CoinGlass tarafından aktarılan verilere göre SHIB özelinde bir zirve noktasına işaret edebilecek açık pozisyon (open interest) 100 milyon dolarlın üzerine çıktı. Bu veri Ağutos 2023’den bu yana ilk defa 100 milyonu aşmış oldu.

Ağustos ayındaki kısa vadeli yükselişle 0,000011 dolara kadar ulaşan SHIB, lokal tepe sinyalinin görülmesiyle birlikte %30’dan fazla değer kaybetmişti.

Günümüzdeki terkardan yaşanan bu aşırılık, yükselişten kazanç sağlam isteyen ve vadeli işlemlere yönelen kullanıcı sayısındaki bariz artışı gösterirken beraberinde daha volatil ve riskli bir piyasaya giriş yapıldığını ortaya koydu.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %180 yükseliş sergileyen SHIB, yazım esnasında 0,0000263 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu’daki Aşırılık Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Kırmızı Alarm Veriyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu’daki Aşırılık Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Kırmızı Alarm Veriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!