QCP Capital Meme Coinleri Yorumladı: İşte Bu Yüzden Devasa Yükseliş Yaşıyorlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması  QCP Capital analistlerine göre piyasaya yeni giren yatırımcılar meme coinlerin yükselişinde önemli rol oynuyor.

QCP Capital analistleri tarafından kısa süre önce yayınlanan raporda, kripto para piyasasının geneli ve özellikle meme coinlerdeki devasa yükselişlerin arkasında yatan sebebe yer verildi.

Bu yükselişlerin büyük oranda bireysel yatırımcıların artan risk iştahı ve dürtüsel hareketleri doğrultusunda şekillendiği belirtilirken FOMO’nun gerçekten devreye girdiğine yer verildi.

Altcoinler, özellikle de memecoinler, perakende FOMO’nun şu anda gerçekten devreye girmesiyle sert bir şekilde yükseliyor.

Şimdilik devam eden bu meme coin coşkusunun Bitcoin’in 69 bin dolarlık tepe bölgesini kırmasıyla birlikte dağılabileceğini öngören analistler, Bitcoin dominansın artmasıyla birlikte paranın yine öncü kripto paraya akabileceğini belirtti.

Kısa süre önce benzer bir açıklamada bulunan Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri, altcoinler özelindeki yükselişin bireysel yatırımcı tarafından tetiklediğini raporlamıştı:

Hisse senetlerine benzer şekilde, kriptoya yönelik perakende dürtüsünün şubat ayında toparlandığını ve dolayısıyla bu ayki güçlü kripto piyasası rallisinden muhtemelen sorumlu olduğunu görüyoruz

Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para arasında şu anda 7 meme coin bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Meme Coinleri Yorumladı: İşte Bu Yüzden Devasa Yükseliş Yaşıyorlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!