Altcoin Kurucusu Alım Yapınca Shiba Inu Fiyatı Yükseliyor: İkinci Kez Önceden Bildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MakerDAO (MKR) kurucusunun bir altcoinde yaptığı milyonlarca dolarlık alım, yatırımcıların dikkatini çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre MakerDAO kurucusu Rune Christensen, mart başından bu yana iki kez yüklü miktarda Shiba Inu (SHIB) alımı gerçekleştirdi. Rune Christensen ilk olarak 1 Mart’ta 100 bin dolar değerinde 7,41 milyar SHIB satın almıştı.

Ardından 4 Mart günü tekrardan harekete geçen kurucu, bu seferde 400 bin dolar değerinde 17,6 milyar SHIB satın aldı. Christensen’in ilk alımından sonra SHIB fiyatı %60, ikinci alımından sonra ise %20 civarında yükseliş kaydetti.

Son haftalarda yaşanan meme coin yükseliş furyasında başı çeken SHIB, bir önceki boğada olduğu gibi yatırımcılarını şimdiden sevindirmeyi başardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %24 yükseliş sergileyen SHIB, yazım esnasında 0,0000264 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Kurucusu Alım Yapınca Shiba Inu Fiyatı Yükseliyor: İkinci Kez Önceden Bildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!