Milyarder Yatırımcı Bitcoin Boğası Erken Aşamada Dedi: MicroStrategy’e Övgü Yağdırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü milyarder yatırımcı ve Miller Value Partners CIO’su Bill Miller IV, Microstrategy’nin spot Bitcoin ETF’lerinden daha iyi bir yatırım olabileceğini söyledi.

Efsanevi yatırımcı Bill Miller, kısa süre önce CNBC’ye verdiği demeçle dikkat çekti. Konuşmasında, Microstrategy’nin (MSTR) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) yatırımından daha iyi bir tercih olacağını belirten Miller, bunu iki temel sebebe dayandırdı.

İlk olarak şirketin zaten uzun zamandır Bitcoin yatırımı yaptığı ve dünyadaki en büyük Bitcoin sahibi şirketlerden biri olduğu için oldukça likit bir yapıda faaliyet gösterdiğini vurguladı. İkinci olarak, spot Bitcoin ETF’lerinin aksine MSTR hissesi almak için hiçbir işlem ücreti ödenmesine gerek olmamasının onu daha iyi bir yatırım aracı yaptığını belirtti.

Halihazırda BlackRock ve Fidelity gibi şirketler spot Bitcoin ETF yatırımları için %3’e varan komisyonlar talep ediyor.

Aslında baktığımızda, bir süredir sahip olduğumuz ve Bitcoin ETF’lerinden daha iyi bir yatırım aracı olan şey Microstrategy’nin kendisi. Microstrategy zaten uzun zamandır Bitcoin yatırımlarıyla öne çıkıyor. Microstrategy’nin daha iyi olmasının iki sebebi var. Birincisi daha likit olmaları. Yani dünyadaki en büyük Bitcoin sahiplerinden biri onlar. İkincisi, ETF’lerin aksine herhangi bir işlem ücreti ödemeden MSTR hissesi alabilecek olmanız.

Bununla birlikte kripto para piyasasındaki yükselişlerin henüz yolun başında olduğunu dile getiren CIO, yükselişler için “devam” sinyali verdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Yatırımcı Bitcoin Boğası Erken Aşamada Dedi: MicroStrategy’e Övgü Yağdırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!