Mart Ayında Bu Altcoinlerin Yüklü Kilit Açılışları Var: Dikkat Gerektiren Tarihler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu ay Sui (SUI), Aptos (APT) ve Arbitrum (ARB) gibi projeler için toplamda milyalarca dolar değerinde kilit açılımı gerçekleşecek.

TokenUnlocks verilerine göre önümüzdeki haftalar içerisinde toplamda 2,9 milyar dolardan fazla kripto paranın kilidi açılacak. Bunun 1,1 milyar dolarlık kısmını Arbitrum (ARB) oluşturuyor.

Popüler kripto paralardan biri olan ARB özelinde bu ay 1,1 milyar dolar değerinde 2,2 milyar adet kilit açılışı olacak. Kilit açılışları 16 Mart tarihinde gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %87,20’sine denk geliyor. Bu ARB’lerin 673 milyonu ekip/danışmanlara ait ve 438 milyonu yatırımcılara ait varlıklardan oluşuyor.

SUI’de bu ay 58 milyon dolar değerinde 34 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 3 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %2,97’sine denk geliyor.

APT’de bu ay 290 milyon dolar değerinde 24 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 13 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %6,76’sına denk geliyor.

ARB’de bu ay  1,1 milyar dolar değerinde 2,2 milyar tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 16 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %87,20’sine denk geliyor.

ApeCoin’de (APE) bu ay 30 milyon dolar değerinde 15 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 17 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %2,61’ine denk geliyor.

Manta Network’de (MANTA) bu ay 18 milyon dolar değerinde 7 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 18 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %2,66’sına denk geliyor.

Pixels’de (PIXEL) bu ay 26,8 milyon dolar değerinde 54 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 19 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %7,05’ine denk geliyor.

Immutable’da (IMX) bu ay 109,7 milyon dolar değerinde 34 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 22 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %2,46’sına denk geliyor.

Space ID’de (ID) bu ay 45 milyon dolar değerinde 78 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 22 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %18,23’üne denk geliyor.

Yield Guild Games’de (YGG) bu ay 12,28 milyon dolar değerinde 16 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 19 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %5,51’ine denk geliyor.

Optimism’de (OP) bu ay 90,8 milyon dolar değerinde 25 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 22 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %2,40’ına denk geliyor.

Echelon Prime (PRIME) bu ay 25,2 milyon dolar değerinde 1,66 milyon tokenın kilidi açılacak. Kilit açılışları 22 Mart günü gerçekleşecek. Bu miktar dolaşımdaki arzın %4,66’sına denk geliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mart Ayında Bu Altcoinlerin Yüklü Kilit Açılışları Var: Dikkat Gerektiren Tarihler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!