Bitcoin Yatırımını Engelleyen 7,2 Trilyon Dolarlık Şirketin CEO’su Görevden Ayrılıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) karşı çıkan dev varlık yönetim şirketi Vanguard’ın CEO’su, bu yıl görevinden ayrılacak.

Dünyanın en büyük ikinci varlık yönetim şirketi olarak öne çıkan Vanguard’ın CEO’su Tim Buckley’in bu yıl içerisinde görevinden ayrılacağı açıklandı. Şirket tarafından yapılan duyuruda, yeni CEO arayışlarının sürdüğü belirtildi. Bitcoin karşıtı tutumuyla bilinen Tim Buckley, şirketin spot Bitcoin ETF ihraç etmesine karşı çıkmıştı.

En büyük rakipleri BlackRock ve Fidelity gibi kurumlar spot Bitcoin ETF ihracına girişirken dışarda kalan Vanguard’ın yeni CEO ile birlikte bu alana yönelip yönelmeyeceği halen daha belirsiziliğini koruyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg kıdemli analisti James Seyffart, Vanguard’ın ETF’lerinden biri olan ve S&P 500 Endeksini takip eden VOO’nun bu yıl içerisinde 15,7 milyar dolar net varlık girişine ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

James Seyffart, Vanguard için “gayet iyi durumda” sinyali verirken spot Bitcoin ETF’ine ihtiyaç duymayabileceklerini ima etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımını Engelleyen 7,2 Trilyon Dolarlık Şirketin CEO’su Görevden Ayrılıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!