SEC, Kripto Para Şirketinin 166 Milyon Dolarlık İşlemini Hedef Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ticaret mahkemesinde Terraform Labs ile ilgili yeni belgeler öne sürdü.

SEC tarafından yapılan açıklamaya göre Terraform Labs, hukuki danışmanlık hizmeti aldığı Dentons U.S. LLC’ye yüklü miktarda para gönderdi.

Terraform Labs’in Dentons Advance Payment Retainer’a 166 milyon dolar gönderdiği, bunun 122 milyon dolarlık kısmının Terraform iflas başvurusunda bulunmadan önceki son 90 gün içerisinde transfer edildiği belirtildi.

SEC’nin iddialarına göre Terraform, bu paraları şirketin hesabından çıkarmak ve gelecekte SEC ile gireceği “savaşta” kullanmak için gönderdi.

Dentons’a gönderilen paraların yarısından fazlasının halihazırda kullanılmış olduğu, hesapta hala 81 milyon dolar kaldığı açıklandı. SEC’nin iddiasına göre Dentons, bu parayı iade etmediği sürece Terraform Labs’i hukuken temsil edememeli.

Terraform Labs tarafından geliştirilen TerraUSD ve Luna coinleri Mayıs 2022’de çökmüştü. Şirket, 21 Ocak’ta iflas başvurusunda bulundu ve varlıkları ile yükümlülüklerinin değerinin 100 ile 500 milyon dolar arasında olduğunu beyan etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC, Kripto Para Şirketinin 166 Milyon Dolarlık İşlemini Hedef Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!