Popüler Meme Coin FLOKI’nin Fiyatı Yakım Planı Duyurusu ile Daha da İvmelendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin Floki Inu’nun (FLOKI) ekibi, milyonlarca dolar değerinde token yakma planını açıkladı.

Floki Inu baş geliştiricisi “B”, kısa süre önce CoinDesk ile token yakım planlarını paylaştı. Dolaşımdaki FLOKI arzının %2’sine denk gelen 11 milyon dolarlık varlığı yakmak için topluluğa teklif sunacaklarını belirten B, bunun token arzını azaltmak için önemli bir adım olacağına yer verdi.

Yakım işlemi için Multichain Köprüsü’ndeki tokenların kullanılacağını aktaran geliştirici, böylelikle arz üzerinde enflasyonist yükü azaltabileceklerini ima etti. Eğer söz konusu yakım işlemi topluluk tarafından onaylanırsa, toplam FLOKI arzı 190 milyar düşürülmüş olacak:

190,9 milyar FLOKI token yakmayı öneriyoruz. Bu, token’ın şu anda dolaşımda olan arzının %2’sine denk gelen 11 milyon dolarlık bir yakımı temsil ediyor.

Floki daha önce Ocak 2023’te bir yakma etkinliği gerçekleştirmiş ve bu etkinlikten sonraki günlerde fiyatta %70’lik bir artış yaşanmıştı. Topluluğun bu yakım teklifini de memnuniyetle karşılayarak yüksek oranda “evet” oyu vereceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre ekip tarafından yapılan duyurunun ardından hareketlenen FLOKI, dakikalar içerisinde %10 yükseliş yaşayarak 0,00005534 dolar seviyesinden 0,00006071 dolara kadar yükseldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Meme Coin FLOKI’nin Fiyatı Yakım Planı Duyurusu ile Daha da İvmelendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!