Bitcoin Yükselişinde Bireysel Yatırımcılar Geride Kaldı: Fiyatı Kim Taşıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’deki (BTC) son yükselişlerin arkasında bireysel yatırımcıların aksine kurumsal yatırımcılar olabilir.

Geçtiğimiz yıl ekim ayından beri yükselen Bitcoin, son olarak 64 bin dolar bandına kadar yükseldi. Fakat veriler bu yükselişin daha çok kurumsal yatırımcılar tarafından yönlendirildiğini ortaya koydu.

IntoTheBlock analistleri tarafından kısa süre önce yayınlanan detaylarda, on-chain verilerinin ve Google üzerindeki kripto para odaklı aramaların halen daha çok pasif seviyede olduğuna yer verildi.

Geçtiğimiz boğa koşularının aksine bireysel yatırımcıların halen daha “köpürme” noktasına gelmediği belirtilirken Bitcoin fiyatını kurumsalların yukarı taşıdığı vurgulandı.

Analistler, piyasadaki yüklü alımların kaynağının spot Bitcoin borsa yatırım fonlarından (ETF) geliyor olabileceğini dile getirdi:

Bitcoin’in inanılmaz fiyat hareketine rağmen, mevcut veriler sessiz bir perakende cephesine işaret ediyor. Bu da kurumsal yatırımcıların bu aşamayı yönlendiriyor olabileceğini gösteriyor. Gözler potansiyel alıcılar olarak spot Bitcoin ETF’lerinin üzerinde.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişinde Bireysel Yatırımcılar Geride Kaldı: Fiyatı Kim Taşıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!