Analistlere Göre Bitcoin, Bu Tarihte 100 Bin Doları Geçebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analistlerine göre Bitcoin, 2021’deki fiyat rekorunu geçerek 100 bin doların üstüne çıkabilir.

TradingView verilerine göre Bitcoin, çarşamba günü günlük bazda %9,5 değer kazanarak 23 Ekim’den sonraki en iyi günlük performansını ortaya koydu.

Bitcoin fiyatı, bazı borsalarda Kasım 2021’den sonra ilk kez 64 bin dolara kadar yükseldi. Analistler, bu haftada Bitcoin’de görülen hareketliliğin büyük ölçüde spot ETF’lerden kaynaklandığını düşünüyor.

Bitfinex analistleri, “Bizim analizimizdeki öngörümüz, 2024’ün son çeyreğinde 100 bin-120 bin dolarlık tutucu bir fiyat hedefi olacağı ve kripto piyasasının toplam değerinin de 2025’te pik yapacağı yönünde.” dedi.

Analistler, “ETF’ler piyasaya ‘pasif talep’ getirdi ve bu, büyük ölçüde fiyattan yana taraf tutmayan yatırımcılardan talep geldiği anlamına geliyor. Onlar Bitcoin’i alınıp satılabilen volatil bir varlık olarak değil, değer saklama aracı olarak görüyor ki ETF’ler kurulmadan yıllar önce de bu savunuluyordu.” diye ekledi.

Teknik analist Peter Brand, geçtiğimiz günlerde bundan daha iyimser bir tahminde bulunarak Bitcoin fiyatının Eylül 2025’e kadar 200 bin dolara çıkabileceğini söylemişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin, Bu Tarihte 100 Bin Doları Geçebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!