Bitcoin Yükselirken Tarihte Sadece Birkaç Kez Görülen İşlemler Çoğaldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatında bu hafta başlayan hareketlilik, kripto para piyasasında nadir görülen bir tablo çizdi.

Türev analisti Greeks.live tarafından aktarılan bilgilere göre Bitcoin fiyatının yükselmesiyle birlikte kritik tarihlerde vadesi dolacak sözleşmelerin zımni oynaklığı artmaya başladı.

Gün içerisinde toplamda 5 milyon dolardan fazla değerde 50’den fazla blok işlem emrinin girildiği, bu pozisyonlardan en büyük birkaç tanesinde zararda (out-of-the-money) satım opsiyonu alındığı belirtildi.

Analist, “Piyasadaki bu durum kısmen nadirdir ve spot yatırımcıların kendilerini korumak için satım opsiyonu aldığı, büyük ölçüde spota dayalı boğa piyasalarında tarih boyunca sadece birkaç kez yaşanmıştır.” dedi.

Greeks.live, fiyattaki yükseliş sonrasında kazanç elde etmiş bazı yatırımcıların bunu zararda satım opsiyonu almak için kullanılabileceğini yazdı.

Bitcoin Yükselirken Tarihte Sadece Birkaç Kez Görülen İşlemler Çoğaldı! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselirken Tarihte Sadece Birkaç Kez Görülen İşlemler Çoğaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!