Bitcoin Neden Yükseliyor: 2021 Kasım’dan Beri İlk Kez 57 Bin Dolar Görüldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı son 24 saatte %9’u aşkın sert yükselişi ile 2021 yılının kasım ayından bu yana ilk defa 57 bin doları gördü.

Bitcoin fiyatı, rallisine soluksuz devam ederek sert fiyat yükselişiyle birlikte 57 bin dolara geldi. Son yükseliş dalgasıyla Bitcoin, ayı piyasasının başlangıcı olarak görülen Kasım 2021’den beri en yüksek seviyelerine ulaşmış oldu.

Bitcoin’de yaşanan yükseliş altcoinlere de yansımış olsa da genelinde büyük fiyat hareketleri gözlemlenemedi. Ethereum (ETH) %3,9 yükselişle 3.227, BNB (BNB) %3,8 yükselişle 399, Ripple (XRP) %3 yükselişle 0,555 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin neden yükseliyor?

Bitcoin fiyatında yaşanan yükselişte ETF’lerin büyük etkisinin olduğu düşünülüyor. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) haricindeki diğer borsa yatırım fonları (ETF), dün 2,4 milyar dolarlık işlem hacmi kaydederek günlük rekor kırdı.

Bloomberg analisti Eric Balchunas’ın açıklamasına göre dünkü gerçekleşen işlem hacmi hacmi, ETF’lerin ilk işlem günü olan 11 Ocak’tan bile fazlaydı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 56.289 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Neden Yükseliyor: 2021 Kasım’dan Beri İlk Kez 57 Bin Dolar Görüldü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!