Bitcoin Destekçisi Ünlü CEO Altcoin Yatırımcılarını Uyardı: Yükselmeyecekler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri firması Pixelmatic’in CEO’su Samson Mow, yatırımcıları altcoinler konusunda uyardı.

Kripto para piyasasının popüler aktörlerinden Samson Mow, altcoin yatırımcılarını endişelendiren söylemlerde bulundu. Bitcoin’in genel olarak kripto para piyasasıyla arasındaki bağı koparmaya başladığını ve çok daha ciddi yükselişlere tanıklık edeceğini savunan deneyimli isim, altcoinlerin Bitcoin karşısında ezileceğini savundu.

Bitcoin’in halihazırda NASDAQ–SP500 gibi geleneksel finans ürünlerinden ayrıştığını vurgularken yakın zamanda tüm kripto para piyasasını da adeta “yutacağını” öngördü.

Geçtiğimiz süreçte Bitcoin’in 1 milyon dolara yükseleceğini ifade eden Samson Mow, bu tezinden yola çıkarak altcoin yatırımcılarına şu soruyu yöneltti:

Kripto para yatırımcılarına şunu soruyorum: Sizce Bitcoin 1 milyon dolara yükselirken en sevdiğiniz shitcoin bu yükselişi takip edebilecek mi? Hayır, yapamayacaklar.

Geçtiğimiz boğa döngülerinde de öncelikli ve büyük yükselişi daima Bitcoin yaşamıştı. Ardından para daha riskli ürünler olarak görülen meme coin ve benzeri yatırımlara kaymıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Destekçisi Ünlü CEO Altcoin Yatırımcılarını Uyardı: Yükselmeyecekler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!