Bitcoin’de Yeni ATH İçin Bir Tek Bu Direnç Seviyesi Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analiste göre Bitcoin (BTC) önemli direnç seviyesini güçlü bir ivmeyle kırdı ve gözünü yeni bir hedefe çevirdi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti, güncel Bitcoin incelemesiyle dikkat çekti. İncelemesinde UTXO Yaş Bandı göstergesini baz alan analist, uzun vadeli yatırımcıların ağırlıklı olarak Bitcoin satın aldığı 50-53 bin dolar bandının nihayet kırıldığını vurguladı.

Özellikle geçtiğimiz boğa piyasası sürecinde alım yapan bu yatırımcılar yaklaşık 2-3 yıldır varlıklarını satmadı ve alım yaptıkları 50-53 bin dolar bandı kritik bir direnç olarak görülüyordu. Bitcoin’in bu seviyeyi güçlü bir şekilde kırarak 56 bin doların üzerine çıkması, sıradaki hedef olan 68 bin doları tekrardan gündeme getirdi.

Söz konusu 68 bin dolar hedefi, önceki boğada en tepeden alım yapan yatırımcılar dahil tüm Bitcoin sahiplerinin kara geçeceği seviye anlamına gelirken aşılması zor dirençlerden biri olarak görülüyor:

Kısacası, son döngünün boğa rallisinden itibaren elde tutmaya başlayan yatırımcılar 2-3 yıllık sahiplerdi ve ortalama satın alma fiyatları tüm alımlar arasında en yüksekti. Bu da güçlü bir direnç fiyatı olarak hareket etmiş olabilir. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatı önemli ölçüde artarak 55 bin dolara  yükseldiğinden, ileriye dönük direnç olarak hareket edebilecek tek fiyat son döngünün en yüksek seviyesi olan 68 bin dolardır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yeni ATH İçin Bir Tek Bu Direnç Seviyesi Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!