Analiste Göre Bitcoin Fiyatı, Bu Yatırımcılar Yüzünden Düşebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para analistine göre Bitcoin fiyatında yakın zamanda bir düşüş yaşanabilir.

Blockchain inceleme platformu CryptoQuant’ta paylaşılan bir analize göre blockchain verileri, Bitcoin fiyatında bir düzeltme yaşanabileceğine işaret ediyor.

Analist, “Kısa vadeli yatırımcıların SORP’sinin 30 günlük hareketli ortalamasına göre Bitcoin, kısa vadeli yatırımcıların satış bölgesine yaklaşıyor.” dedi.

quicktake-image

SORP, bir coin’in oluşturulduğu andaki fiyatıyla satıldığı andaki fiyatını kıyaslamak için kullanılıyor. SOPR’nin 1’in üstünde olması, coinlerin kâr amacıyla satıldığını gösterirken bunun altındaki sayılar, coinlerin zararına satıldığını gösteriyor.

Bitcoin grafiğini de inceleyen analist, fiyatın direnç seviyesinin biraz altında olduğuna dikkat çekerek, “Bitcoin, 48 bin dolar bölgesine düşebilecekmiş gibi gözüküyor.” dedi.

quicktake-image

Analiste Göre Bitcoin Fiyatı, Bu Yatırımcılar Yüzünden Düşebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Bitcoin Fiyatı, Bu Yatırımcılar Yüzünden Düşebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!