Tek Kalemde 1,33 Milyar Dolarlık Bitcoin Alımı: Arkasında Kim Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Bitcoin balinası 1,3 milyar dolarlık 26.200 BTC satın aldı.

Bitcoin’in zincir verilerine göre bir balina tek kalemde 1,33 milyar dolarlık 26.215 BTC aldı. Verilere göre söz konusu alım işlemi 51.096 dolardan gerçekleşti.

Söz konusu devasa balinanın yaptığı alım işlemi yükselişin devam edeceğine yönelik bir işaret olabileceğini akıllara getirdi. Spot Bitcoin ETF onayının ardından birçok dev şirket yüklü talebi karşılamak adına yüklü miktarda Bitcoin satın alımı yapmıştı. Ancak bu cüzdanın ETF cüzdanı olmadığı belirtiliyor.

Hatta 135 bin takipçisi olan InvestAnswers 23 Şubat tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, satın alımın arkasında Amazon’un sahibi Jeff Bezos, Meta’nın patronu Mark Zuckerberg’in ya da başka bir zengin birinin olabileceğini öne sürdü.

Blockchain verilerinde cüzdanın çok eski olmadığı ve 12 Aralık tarihinde 75 Bitcoin satın alımı gerçekleştirdiği görülüyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 51.065 dolardan işlem görüyor

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tek Kalemde 1,33 Milyar Dolarlık Bitcoin Alımı: Arkasında Kim Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!