Dev Bitcoin Madencisi Kaç BTC Ürettiğini Açıkladı: Rekor Gelmiş!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilerinden Riot Platforms, 2023 yılında 280 milyon dolarlık rekor toplam gelir elde ettiğini açıkladı. 

Riot Platforms 23 Şubat tarihinde web sitesi üzerinde 2023 yılına dair finansal raporlarını yayınladı. Verilere göre Riot’un toplam geliri 2022 yılına oranla %8 artışla 280,7 milyon dolara yükseldi.

Bitcoin madenciliği geliri yükselen fiyatlar ile birlikte toplam gelirin %67’sini oluşturdu.

Riot, Teksas’ta yıl içerisinde yaşanan soğuk hava koşulları ve enerji sıkıntıları sebebiyle güç kullanımını zaman zaman %95 azaltmasına rağmen Bitcoin üretimini 2022 yılına oranla %19 artırarak 6.626 BTC’ye çıkardı.

Riot ayrıca 64,3 milyon dolar mühendislik geliri 27,3 milyon dolar veri merkezi barındırma geliri elde etti.

Şirket, enerji maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle gelirler ise giderleri karşılamadı ve 49,5 milyon dolar net zarar açıkladı. Ancak geçtiğimiz yıl açıkladığı 509 milyon dolarlık net zararın ciddi ölçüde azaldığı gözlemlendi.

Riot CEO’su Jason Les konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi.

Bu yıl rekor sonuçlar elde ederek toplam gelirlerde 281 milyon dolar, üretilen 6.626 Bitcoin ve benzersiz güç stratejimizden kazanılan 71 milyon dolarlık güç kredisi ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştık.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Bitcoin Madencisi Kaç BTC Ürettiğini Açıkladı: Rekor Gelmiş!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!