Binance Destekli Web3 Projesi Launchpad Platformu Satın Aldığını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance Labs tarafından yatırım alan Web3 projesi Magic Square, launchpad platformu TruePNL’i satın aldı.

Binance Labs ve birçok şirket tarafından desteklenen web3 uygulama mağazası Magic Square, belirtilmeyen bir tutar karşılığında launchpad platformu TruePNL’i resmen satın aldığını duyurdu.

MagicSquare kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Andrey Naymen The Block’a yaptığı açıklamada, satın almanın tamamen nakit olarak gerçekleştiğini söyledi. Anlaşma kapsamında TruePNL’in marka, alan adı, sosyal medya hesapları ve PNL token satın alınmadı. Magic Square, TruePNL’in yalnızca altyapısına sahip olacak.

MagicSquare, 2021yılında kurulmuş ve kullanıcıların web3 uygulamalarını tek bir yerden kullanmasına olanak sağlayan kripto uygulama mağazası olarak dikkat çekiyor.

MagicSquare’in bir de SQR adında kripto parası bulunuyor. CoinGecko verilerine göre 949. sırada yer alan SQR, yazım esnasında 0,5306 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Web3 Projesi Launchpad Platformu Satın Aldığını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!