Ethereum Fiyatı, Analiste Göre Bu Yatırımcılar Sayesinde Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre Ethereum (ETH) fiyatı, piyasa yapıcıların ve likidite sağlayıcıların son dönemlerdeki hareketlilikleri sayesinde yükseldi.

Kripto para platformlarından BloFin’in araştırma müdürü Griffin Ardern’e göre likidite sağlayıcıları, yakın zamanlarda 3 bin dolardan çok fazla sayıda alım opsiyonu sattı.

Bunlar, Ethereum fiyatı 3 bin dolara yaklaştıkça spot ve vadeli işlem piyasalarından Ethereum satın aldı ve bu, Ethereum fiyatının yükselmesine katkıda bulundu.

Buna benzer bir durum kasım ayında, Bitcoin fiyatı 36 bin doları geçtiği dönemlerde yaşanmıştı.

Arden, “İşlemcilerin negatif gamasının büyük bir kısmı 3 bin dolara yoğunlaştı, bu yüzden piyasa yapıcıların buradaki risklere karşı hedge alması gerekiyor. Negatif gama, piyasa yapıcının 3 bin dolarlık kullanım fiyatı üstünden çok fazla alım opsiyonu sattığı anlamına geliyor. Piyasa yapıcılar, bunu çözmek için fiyatın hareket ettiği yönde işlem yapmak zorunda – fiyat yükseldikçe Ethereum almak zorunda.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyatı, Analiste Göre Bu Yatırımcılar Sayesinde Yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!