Bitcoin’de Kurumsal Talep Soluksuz Artıyor: 19 Ayın Zirvesine Erişti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin varlıkları, Temmuz 2022’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

On-chain analiz platformu CryptoQuant tarafından aktarılan veriler, kurumsal yatırımcıların artan talebini gözler önüne serdi. Elinde 1.000 ile 10.000 arasında Bitcoin bulunduran cüzdanlardaki varlık sayısı, Temmuz 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Çoğunlukla uzun vadeli yatırımcıları temsil eden bu aralıktaki artış, net bir boğa piyasası göstergesi olarak yorumlandı. Geçtiğimiz boğa döngülerinde de kurumsal balinaların Bitcoin miktarındaki artışlar, fiyatı yukarı yönlü taşıyan faktörler arasında yer almıştı.

Bu yatırımcılar genelde varlıklarını 6 aydan daha uzun bir süre tutma eğilimde oluyor ve genellikle fiyat alım noktalarının altına düşse bile satış gerçekleştirmiyorlar.

Temmuz 2022’deki seviyede, söz konusu balinalar satış gerçekleştirmiş ve piyasa şartlarının da negatif seyretmesiyle birlikte Bitcoin fiyatı ciddi düşüşler sergilemişti. Kurumsalların elindeki Bitcoin miktarı, Haziran 2021’de tepe noktaya ulaşmış ve sadece birkaç ay sonra Bitcoin fiyatı da tepesini gördükten sonra düşüşe geçmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Kurumsal Talep Soluksuz Artıyor: 19 Ayın Zirvesine Erişti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!