Popüler Altcoin’e Gelen Milyon Dolarlık Satış Fiyat Düşüşünü Derinleştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) katman-2 çözümü Arbitrum (ARB), balina satışlarının gölgesinde ciddi düşüşler yaşadı.

ARB son 24 saat içerisinde en çok değer kaybeden projelerden biri oldu. On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre bu düşüşü tetikleyen faktörlerden biri de merkeziyetsiz finans protokolü (DeFi) Convex Finance’in satışları oldu.

Veriler, 22 Şubat günü harekete geçen Convex Finance’in 1,63 milyon dolar değerinde 901.392 ARB sattığını gözler önüne serdi. Satışlar merkeziyetsiz borsalar (DEX) Uniswap ve 1inch aracılığıyla gerçekleştirildi.

Protokol bu varlıkları Nisan 2023 tarihinde Arbitrum DAO airdrop’undan almıştı. Varlıkların o zamanki değeri sadece 1,2 milyon dolardı. Convex Finance’den satışlara ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

CoinGecko verilerine göre 21-22 Şubat tarihlerinde %10 düşüş yaşayan ARB, 2,01 dolar seviyesinden 1,80 dolara kadar geriledi. ARB yazım esnasında 1,84 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin’e Gelen Milyon Dolarlık Satış Fiyat Düşüşünü Derinleştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!