Bitcoin Boğasının En Belirgin İşareti Geldi: Kurumsallar Elini Çabuk Tutuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcılar Bitcoin’e (BTC) akın ederken yükseliş ivmesi bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti Crypto Dan, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e yönelik davranışlarını inceledi. Elinde 1.000 ila 10.000 Bitcoin arasında varlık bulunan kurumsal yatırımcıların veya balinaların özellikle son zamanlarda Bitcoin alımlarını hızlandırdığını belirten analist yine de geçtiğimiz yıllara kıyasla önümüzde yol olduğunu söyledi.

Henüz 2021 yılındaki boğa piyasasının tepe noktalarında görüldüğü kadar bir girişin gerçekleşmediğini vurgulayarak balina alımların ve ardından yeni bireysel yatırımcı girişlerinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.

Boğa piyasalarında kurumsal ve balina alımlarının ardından yeni bireysel yatırımcıların giriş yaptığını belirten deneyimli analist, bunun da yaşanmasıyla birlikte genellikle boğa sezonunun sonuna gelindiğini hatırlattı:

Henüz 2021’deki boğa piyasasının ikinci kısmı kadar önemli olmasa da, yüksek miktarda balina ve kurumun piyasaya girdiği açıktır. Genel olarak boğa piyasalarında, kurumsal yatırımcıların önemli bir akınının ardından, yeni bireysel yatırımcılar piyasaya girerek boğa koşusunun sonuna işaret eder.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Boğasının En Belirgin İşareti Geldi: Kurumsallar Elini Çabuk Tutuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!