Analist Açıkladı: Meme Coinler Neden Bitcoin ve Ethereum’un Gerisinde Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) yönelmesiyle birlikte meme coin projelerinin pabucu dama atıldı.

Özellikle kripto para balinalarının Bitcoin ve Ethereum’a yoğun ilgi gösterdiği bu günlerde, meme coin projeleri düşük performanslarıyla geride kaldı. Nansen analistleri tarafından The Block ile paylaşılan raporda, meme coinler özelindeki sosyal medya trendlerinin düştüğüne ve yatırımcıların bu günlerde Bitcoin ve Ethereum’a yöneldiğine yer verildi.

Geçtiğimiz boğa döngülerinde de öncelik her zaman Bitcoin ve Ethereum’un olmuştu. Ardından Bitcoin’in piyasa hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yatırımcılar meme coinler gibi altcoinlere yönelmişti. İçinde bulunduğumuz süreçte özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayları ve spot Ethereum ETF’ine yönelik beklenti bu iki projeye yönelik girişi iyice güçlendirdi.

Öte yandan meme coinler bu boğa döngüsünün başlangıç noktasında konumlanarak dikkat çekmişti. 2023 yılının ortalarında Pepe (PEPE) ile başlayan furya ardından Bonk’un (BONK) inanılmaz yükselişiyle devam etmişti. Kısa süre önce Dogewifhat’de (WIF) benzer bir şekilde yatırımcılarını mutlu etmeyi başarmıştı. Fakat bu tek tük yükselişler genel olarak meme coin piyasasına yansımadı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nansen analistleri, şu ifadeleri kullandı:

Memecoin’in düşük performansı muhtemelen eter gibi temel kripto para birimlerinin mevcut gücünün yatırımcıların dikkatini çekmesinden ve sermayeyi onlardan uzaklaştırmasından kaynaklanıyor. Sosyal medya trendlerine ve sınırlı temellere olan bağlılıkları bu etkiyi daha da arttırıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Açıkladı: Meme Coinler Neden Bitcoin ve Ethereum’un Gerisinde Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!