Stablecoin İhraççısı Circle USDC İçin Bir Altcoin Desteğini Sonlandırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stablecoin ihraççısı Circle, TRON (TRX) ağındaki desteğini sonlandıracağını açıkladı.

ABD merkezli Circle, TRON ağındaki USD Coin (USDC) desteğini sonlandırma kararı aldı. Şirket tarafından 21 Şubat günü yapılan resmi açıklamada, bugünden itibaren TRON ağında USDC basılmayacağını ve aşamalı bir şekilde desteğin tamamen sonlandırılacağına yer verildi.

Kullanıcılara TRON ağındaki USDC varlıklarını destekleyen diğer ağlara transfer etmeleri çağırısında bulunan Circle cephesi, transfer işlemlerini Şubat 2025’e kadar destekleyeceğini vurguladı.

Şirket, TRON ağından çekilme kararına gerekçe olarak “risk yönetimi” politikasını gösterdi:

Bu eylem USDC’nin güvenilir, şeffaf ve güvenli kalmasını sağlama çabalarımızla uyumludur. Bu özellikler onu internetteki önde gelen düzenlenmiş dijital dolar haline getirmektedir.

Kripto para ekosisteminin en büyük ikinci stablecoin’i olan USDC, 28 milyar dolar değerinde piyasa değeriyle öne çıkıyor. Öte yandan birinci sıradaki stablecoin Tether (USDT), halihazırda en çok TRON ağında kullanılıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stablecoin İhraççısı Circle USDC İçin Bir Altcoin Desteğini Sonlandırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!