Sabırlı Yatırımcı 3 Yıl Bekleyişinin Ardından 13 Milyon Dolar Kar Elde Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erken dönem NFT yatırımcısı, üç yıllık bekleyişinin arından 13 milyon dolar kar elde etti.

OldSchoolCollection adıyla bilinen NFT yatırımcısı, 3 yıl önce Autoglyphs koleksiyonundan 1,4 milyon dolar karşılığında satın aldığı 10 NFT’yi satarak 13 milyon dolar kar etti.

Şubat 2021’de aldığı bu 10 NFT’yi özel bir koleksiyoncuya 14,5 milyon dolara satmayı başaran yatırımcı, özellikle geçtiğimiz yıl ciddi şekilde kan kaybeden NFT sektörüne bir umut vermiş oldu.

OpenSea verilerine göre OldSchoolCollection’un elinde halen daha binden fazla NFT bulunuyor. Yatırımcının en değerli NFT’leri arasında ise CryptoPunks ve Meebits koleksiyonu yer alıyor. Öte yandan halen daha satmadığı 2 adet Autoglyphs NFT’si de cüzdanında duruyor.

Yatırımcıya 13 milyon dolar kazandıran Autoglyphs on-chain temelli sanat koleksiyonu yazım esnasında 230 ETH’den el değiştiriyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sabırlı Yatırımcı 3 Yıl Bekleyişinin Ardından 13 Milyon Dolar Kar Elde Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!