Çin’de Piyasaya Sürülen NFT Koleksiyonu 8x Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şangay Veri Borsasında piyasaya sürülen kısıtlı sayıdaki dijital varlıklar, kısa süre içerisinde sekiz kat değer kazandı.

Şangay Veri Borsası, yerel bir süt ve süt ürünleri şirketi olan Guangming ile birlikte çalışarak ilk kez dijital varlık ihraç etti.

Nitelikli Fikri Tapu (NFT) teknolojisine dayandığı düşünülen dijital varlıklardan toplamda 999 tane üretildi.

Guangming, koleksiyonda yer alan dijital varlıkların sahiplerine dönemlik olarak kupon dağıtmayı ve onları yeni ürünleri test etmeye, bağış etkinliklerine çağırmayı planlıyor.

Çin Yeni Yılı temalı koleksiyon, borsada 66 yuandan (288 lira) işlem görmeye başladı. Koleksiyondaki parçaların değeri işlemler açıldıktan kısa süre sonra 500 yuana (2 bin 184 lira) yükseldi.

Bu hafta itibarıyla toplamda 171 dijital varlığın satıldığı koleksiyondaki birimlerin değeri, 562 yuan (2 bin 455 lira) oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çin’de Piyasaya Sürülen NFT Koleksiyonu 8x Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!