Altcoin’de Bir Airdrop Fırsatçısı 1.361 Cüzdan ile 3 Milyon Dolar Kazandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tek bir yatırımcı bini aşkın cüzdan aracılığıyla milyonlarca dolar değerinde STRK airdrop kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre tek bir kullanıcıyla bağlantılı olduğu düşünülen 1.361 kripto para cüzdanı, 3 milyon dolar değerinde 1,432 milyon STRK airdrop’u aldı.

Kısa süre önce Starknet ekibi tarafından gerçekleştirilen STRK dağıtımından bu denli büyük bir pay almayı başaran kullanıcı, hızlı bir şekilde tüm STRK varlıklarını “0x027c…9078” isimli bir cüzdana topladı.

Milyonlarca dolar airdrop’u alanın tek bir kişi olduğu, 1.361 cüzdanın tek bir adrese göndererek tüm varlıklarını birleştirmesi sonucunda anlaşıldı. Tek bir kullanıcının bu kadar fazla cüzdan aracılığıyla milyonlarca dolar değerinde airdrop alması, topluluk tarafından tepkilerle karşılandı.

20 Şubat günü Binance’de listelenen STRK, son 24 saat içerisinde %56 düşüş sergiledi ve yazım esnasında 1,95 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin’de Bir Airdrop Fırsatçısı 1.361 Cüzdan ile 3 Milyon Dolar Kazandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!