Altcoin Cennetinden Gelen Verilere Göre Bitcoin’de Isınma Yok: Ralli Sürebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günel veriler, Bitcoin’in (BTC) yatay veya yukarı yönlü hareket edeceğini öngörüyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından sunulan veriler, Bitcoin’de pozitif görünümün bozulmadığını ortaya koydu. Bitcoin için Coinbase Premium Index ve Korea Premium Index’den yararlanan analist, göstergenin yatay veya yukarı yönlü bir harekete işaret ettiği belirtti.

Coinbase Premium Index tarafından alınan veriler halen daha yeşil bölgede konumlanırken ABD merkezli yatırımcıların Bitcoin özelindeki pozitif tutumunu koruduğu anlaşıldı.

Öte yandan altcoin cenneti olarak nitelendirilen Güney Kore’nin Korea Premium Index’i, geçen haftaki %1,5 seviyesinden %3,53 seviyesine yükselmiş olsa da halen daha “aşırı ısıma” gölgesine gelmedi ve piyasada bir satış baskısı olmadığının sinyalini verdi.

Analist, Korea Premium Index’i %5 seviyesine gelene kadar geçen süreçte altcoin yükselişlerinin devam etmesinin piyasa için muhtemel olduğunu söyledi:

Sonuç olarak, olumlu Coinbase Premium Endeksi, ABD yatırımcı duyarlılığının iyi olduğunu ve Kore Premium Endeksi’nde aşırı ısınma olmaması, Bitcoin’in yatay hareket veya daha fazla yukarı yönlü hareket için hazır olduğunu göstermektedir. Korea Premium Endeksi %5’ten fazla aşırı ısınma gösterene kadar, altcoin yükselişlerinin devam etmesi muhtemeldir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Cennetinden Gelen Verilere Göre Bitcoin’de Isınma Yok: Ralli Sürebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!