Bitcoin’de Fiyat Yükselişi Devam Edecek: Boğa Henüz Erken Dönemde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa vadeli Bitcoin (BTC) yatırımcılarının tarihsel verilerine göre şu anda bir boğa piyasasının başlangıcında olabiliriz.

On-chain analiz platformu Glassnode güncel analizinde, zarardaki kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin toplam paydanın %6,5’ine kadar gerilediğini ortaya koydu. Bitcoin fiyatındaki yükselişle birlikte gerileyen zarardaki yatırımcı verisi, yükselişin devam edebileceğine dair bir beklentiyi gözler önüne serdi.

Halihazırda kısa vadeli yatırımcıların elinde 777.000 BTC bulunuyor ve verilere göre bunların sadece 50.505 tanesi zararda konumlanıyor.

Tarihsel olarak bakıldığında 2013, 2016, 2019 ve 2020‘de benzer bir durumun yaşandığı ve her seferinde bu verinin “erken dönem boğa” sinyali olarak çalıştığını belirtildi.

Yine o yıllarda zarardaki kısa vadeli yatırımcılar önce sıfıra çok yaklaştı, ardından sıfırlandı ve beraberinde Bitcoin ve kripto para piyasasındaki yükseliş hızla devam etti. Öte yandan zararda hiç kısa vadeli yatırımcı kalmaması, olası satış baskısının da habercisi olarak yorumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 52.185 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de Fiyat Yükselişi Devam Edecek: Boğa Henüz Erken Dönemde! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Fiyat Yükselişi Devam Edecek: Boğa Henüz Erken Dönemde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!